Organizacije vjenčanja, partyja, kongresa...

Uz ispunjavanje vaših želja poput nabavki karata za događanja, koncerte, utakmice ili organizacije odlaska u obilazak grada, shopping ili kazalište, Main Square Residence vam je na raspolaganju i za kompletne organizacije događanja poput vjenčanja, poslovnih predstavljanja ili sastanaka, partyja, proslava, press konferencija...

Kako želimo samo najbolje za naše goste, u tu svrhu i radimo samo s najboljim tvrtkama. Tvrtka Euroadria d.o.o. vlasnik je najvećeg certificiranog premium cateringa u Hrvatskoj Cateringa Kvatrić, kao i više restorana, klubova, barova te dvorana. U suradnji s njima, Main Square Residence vam može osigurati organizaciju događanja kakvo želite dok ste udobno smješteni kod nas i uživate sve prednosti boravka na glavnom zagrebačkom trgu.

Preporučit ćemo vam odmah i neka mjesta u njihovom vlasništvu poput Restauranta Kvatrić s domaćom atmosferom, odličnom hranom i stogodišnjom tradicijom (Maksimirska 9), Vivas barova, kluba i restorana History & Village u Tkalčićevoj 68 koja je blizu Main Square Residencea te poznate Kavane Lisinski u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski (ako odlučite posjetiti i koji koncert).

Želite li se vjenčati u Zagrebu ili održati prezentaciju, seminar ili kongres, možete boraviti kod nas u Main Square Residenceu, a u dogovoru s vama, te uz pomoć naših partnera, mi ćemo vam se pobrinuti i za organizaciju događanja.