Nova Galerija, Residence Park, Main Square Residence...

Tvrtka Arrenda nekretnine posluje od 2009. godine i kako nam i ime govori – upravljamo nekretninama i to vrlo uspješno. Prvi smo u Zagrebu dobili kategorizaciju za apartmane, prvi otvorili hostel, prvi krenuli s iznajmljivanjem apartmana u Novoj Galeriji. Naš najnoviji uspjeh, ujedno i onaj na koji smo najponosniji, Main Square Residence apartmani, nalaze se na samom Trgu bana Jelačića. Na Trgu imamo 24 apartmana čime smo postali jedna od vodećih tvrtki u Zagrebu za iznajmljivanja apartmana.

Počeli smo s 25 apartmana u Novoj Galeriji na Zagrebačkoj aveniji gdje danas imamo stalne goste (u rasponu od klijenata tvrtki poput dentalnog turizma do poslovnih ljudi). Konstantnom popunjenošću, pojavila se i potreba za proširenjem kapaciteta. Odlučili smo prihvatiti potpuno novi izazov i našim sadašnjim i potencijalnim gostima ponuditi sasvim drukčiju mogućnost – odličnu lokaciju u potpuno drugom smislu.

S prometno brzo povezive lokacije na Zagrebačkoj aveniji idealne za one koji su u Zagreb stigli poslom, otišli smo u sam centar grada, na turistički najatraktivnije lokacije. Kao prvu u centru grada bilježimo lokaciju u Dežmanovoj ulici. Pod imenom Residence Park tamo je danas 7 prekrasno uređenih malih apartmana koji su uvijek popunjeni.

Zgrada u kojoj se nalazi Main Square Residence spomenik je kulture nulte kategorije, izgrađena je 1905. godine i takav izniman projekt nije bilo lako osvojiti u žestokoj konkurenciji. Vjerujemo da nam je velika prednost za dobivanje projekta bila što posjedujemo certifikat bonitetne izvrsnosti, te što je poslovanje s apartmanima u Novoj Galeriji potvrdilo naše znanje i sposobnost na tom području.

Zapošljavamo velik broj ljudi i izuzetno ih cijenimo, svjesni važnosti uloge svakog pojedinačno u stvaranju općeg dojma gostima te držanju jako visoke razine usluge našeg sveukupnog poslovanja s apartmanima. Angažiramo i vanjske tvrtke za određene segmente kako bi čim više i uspješnije ugodili gostima i priuštili im nezaboravan doživljaj boravka u našim apartmanima. Sve ovo smo osmislili i postigli s puno ljubavi, entuzijazma, znanja i želje što naši gosti vide i cijene.

 

Fotografije: Apartman u Residence Parku i apartman u Novoj Galeriji