Mala kavana - doručak

Kako biste u potpunosti uživali u smještaju kod nas, Main Square Residence osigurao vam je i mogućnost doručka u Maloj kavani. Nakon što se lijepo naspavate u našim raskošnim krevetima, ukoliko oči ne možete otvoriti bez kave – aparat za kavu vam se nalazi u sobi. Nakon te prve kave, siđite u prizemlje zgrade u kojoj ste smješteni i tamo vas očekuje ukusan doručak.

Mala kavana među najstarijim je kavanama u gradu poznatom po dugoj tradiciji kavana, jednako kao i ljubavi prema ispijanju kave. Mala kavana jako je popularna u gradu i zbog svoje izvrsne lokacije na Trgu bana Jelačića. Uz doručak, možete uživati i u sjajnom pogledu na Trg.


U Maloj kavani gosti Main Square Residencea za doručak od kava mogu izabrati – espresso, macchiato, cappuccino, instant kavu ili ako niste ljubitelj kave – čaj. Čeka vas i vaš sok, a vi samo odlučite volite li više naranču, limun, jabuku ili krušku. “Konkretan” doručak su jaja na oko ili u obliku omleta ili kajgane. Osim tog izbora, izaberite i volite li više kao dodatak u jajima varijantu povrće i šunka ili sir s pancetom. Uz jaja ćete dobiti i košaricu peciva s maslacem. Ako niste ljubitelj jaja, tu je bircher muesli sa sezonskim i suhim voćem. I na kraju, za zasladiti doručak – kroasan i sezonsko voće.